h1

«Effektive» Posten

torsdag 4. februar 2010

Postkontoret på Nardo i Trondheim har denne uken gått fra å ha butikk på posten til å være post på butikken. ICA i samme bygget har ominnredet litt, og gitt plass til en skranke for postrelaterte tjenester.

Dette ble gjort til vårt beste fikk vi vite via et personlig brev i posten til alle husstander i området for noen uker siden. Utvidet åpningstid og bedre til alt. Vi skulle ikke lide noen nød, heller tvert i mot. Fikk vi vite.

Tidene forandrer seg…

I går var jeg på butikken i 16-tida. Vanligvis når jeg har pleid å besøke postkontoret på denne tiden, har det alltid vært kø, og denne dagen var ikke noe unntak. Men det var noen forskjeller:

På postkontoret hadde de tre-fire kasser, på butikken er det én, maks to (jeg har egentlig ikke sett så nøye etter, men tror ikke jeg har sett mer enn én terminal i post-skranken, men jeg kan ta feil. Det kan ha vært to).

På postkontoret hadde de kølappsystem, det har de ikke på butikken. Så de som stod i kø i går stod i en fin løkke langs veggen og foran postboksene og ned langs med de andre butikkassene.

Takket være kølappsystemet på postkontoret, kunne man stå hvor man ville, vandre litt rundt og kikke litt i hyllene, skrive adresse på konvoluttene man skal sende, eller rett og slett bare sette seg ned på en av benkene som stod i lokalet hvis man for eksempel var litt dårlig til beins. På butikken må man fint stille seg i køen og bli stående der. Eller dra hjem og komme tilbake senere på kvelden.

Joda. Post i butikk er sikkert fint det. Særlig for meg som hadde det med å aldri rekke de ordinære åpningstidene til det gamle postkontoret. Men det er nå likevel noe som ikke blir helt det samme lenger.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: