h1

«Italienske» Nardo

mandag 5. juli 2010

I februar skrev jeg om postkontoret på Nardo som flyttet ut av egne lokaler og inn på butikken. Siden den gang har lokalet stått tomt, men en stund nå har det vært helt innpakket med melding om at «Her åpner ny restaurant», eller noe i den dur. Det blir jo fint, tenkte jeg.

Nå har restauranten åpnet, og barnet har fått navnet «Restaurant Milano». Det ble altså en italiensk restaurant – enda en italiensk restaurant.

Joda, de har fått det skikkelig koselig, maten er god og de som jobber der er trivelige. Men hvorfor akkurat italiensk?

I området rundt oss her på Nardo/Risvollan finnes det dermed nå hele fem italienske restauranter! Av totalt ca. sju-åtte…

Vi har Restaurant Capri og Valentino restaurant på Risvollan, Toscana Nardo AS på Nardo, Viva Italia på Moholt og nå altså da Restaurant Milano på Nardosenteret. Og om vi utvider «søkeområdet» litt, så kryr det av italienske restauranter i distriktet.

Det er litt i overkant, synes jeg, og svært lite kreativt. Enn om de for eksempel kunne startet en indisk restaurant her i stedet for, hvis det først skal være noe eksotisk. Det hadde vært stas, det!

Reklamer

2 kommentarer

  1. Helt enig, og så drives de selvfølgelig av tyrkere/kurdere!


    • Tja, kanskje har vi oss selv å skylde på? Nordmenn går heller på en «italiensk» restaurant enn en «tyrikisk» eller «kurdisk»? Vi er vel ganske kjedelige sånn. Så hva skal da en stakkars tyrker gjøre som har lyst til å starte restaurant? Men det hadde nå vært kjekt med litt variasjon.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: